Nu merge cu viteza, zboara incet cu Taxi Pelicanul!

Mi-a placut sloganul celor de la Pelicanul Taxi, mai ales ca in Bucurestiul zilelor noastre este mult mai necesar sa faci volte, decat sa calci cu putere pedala din dreapta.

Dar ce faci cand n-ai inca permis de conducere (pare incredibil, dar stiu eu cateva cazuri), cand ai, dar ti-e teama de traficul bucurestean (iarasi stiu niste oameni care parcheaza imediat dupa ce-au intrat in minunata capitala), cand ti-e masina in service (cazul meu, care nu mai stiu pe ce linii circula RATB-ul), sau cand… rusinica, dar tre’ s-o spun si pe-asta: ai baut la un party si nu te mai poti intoarce la volan? Pai, eu cred ca, in oricare dintre situatii, iei un taxi.

Taxi Pelicanul e, pe verificate, cea mai prompta companie de taxi din Bucuresti. Explicatia este simpla: au un parc auto de peste 1000 de autoturisme, astfel incat, oriunde v-ati afla (Bucuresti sau Ilfov), este imposibil sa nu gasiti o masina, facand comanda. Tariful este mega rezonabil (nici nu stiu cand au scazut atat de tare preturile la taxi, ca acum vreo 3-4 ani stiu ca era mai scump), unic: 1.39 lei/km. De aer conditionat nici nu mai zic. M-a costat 9 lei o cursa in care am traversat buna parte din oras. Iar soferul mi-a intins, cu o promptitudine uimitoare, restul de 1 leu. (rara avis, Pelicanul ). Ca sa nu va mai povestesc ca intr-o zi, dupa ce am facut comanda la Taxi Pelicanul m-am trezit cu o limuzina de 12 metri, incadrata de 2 autoturisme de teren negre si un antemergator seria 5. Am fost putin derutat pe moment afland ca doar la Taxi Pelicanul, singura companie de taxi din tara e posibil asa ceva, ei avand un serviciu care se intituleaza Taxi Pelicanul Protocol care consta in faptul ca aleat or, firma trimite o limuzina gratuit pentru a fideliza clientii si a-i duce la destinatie…”OAU, ma simt ca un presedinte”!.

Asa, ca ziceam de baut la party: Pelicanul Taxi are un serviciu special, in acest sens. Se numeste “Drink Ok!” si consta in urmatoarea smecherie: dupa ce ati “inchinat” sampanie cu invitatii, faceti comanda la taxi (ca asa se face), dar nu numai pentru a ajunge acasa in siguranta. Nu, nu. Veti avea si masina personala in fata blocului, a doua zi. Pentru ca, Taxi Pelicanul va poate trimite doi soferi, unul care sa va duca, altul care sa va conduca masina. Costul este de 40 lei (tarif fix pentru serviciu) + cursa de taxi aferenta.

Sursa Atac Cotidian National.