Biciclim in Ajutor!

“Biciclim in Ajutor”, este un eveniment anual care isi propune sa stranga fonduri pentru diferite asociatii caritabile. Anul acesta suntem #parteneriinfaptebune cu asociatia “Taxiul cu Bomboane”. Vom pedala peste 2600 de km pana in Franta pentru a ajuta “Taxiul cu Bomboane” sa puna bazele locului numit “Bomboland”. Un loc in care copiii cu nevoie speciale ce termina ciclul de 10 clase, vor beneficia de ateliere gratuite menite sa le redea acestora sentimentul de utilitate si de incluziune sociala.

De asemenea ne propunem sa demonstram ca si in Romania exista evenimente caritabile inedite si, pe parcusul calatoriei ne vom intalni cu asociatii din tarile prin care trecem. In timpul aventurii noastre, va vom tine la curent zilnic cu clipuri video, poze si povesti de pe drum, ca la final sa le inglobam intr-un mini-documentar.

In momentul de fata avem 4000 de lei fonduri personale si cu ajutorul prietenilor de la Pegas, Taxi Pelicanul si EuroLines, am reusit sa strangem restul lucrurilor de care aveam nevoie pentru a ne permite sa ducem calatoria noastra pana la capat in siguranta. Pe langa asta, ne propunem sa strangem cu ajutorul tau, 8000 de lei pentru Bomboland!

In schimbul sustinerii tale vei fi desemnat prieten de onoare al “Taxiului cu Bomboane” si “Biciclim in Ajutor” si vei fi amintit ca atare. Pe langa asta, in functie de donatia ta, poti deveni Cavaler sau Dominita / Rege sau Regina a bomboanelor si pe langa insigna primita care va arata asta, poti fi invitat si la petrecerea noastra de intoarcere unde ne vei cunoaste si vom impartasi povesti.

Nu uita sa dai un like paginii de Facebook “Biciclim in Ajutor” pentru a te tina la curent pe toata durata calatoriei noastre! Iti multumim!

Sursa

Post a comment